Over boekhoudprogrammakopen.nl

Boekhoudprogrammakopen.nl is in 2021 opgericht als informatieve website over boekhoudprogramma’s. Het doel van website is het bieden van onafhankelijke informatie aan ondernemers zodat zij de administratie makkelijker en beter kunnen inrichten.

Op Boekhoudprogrammakopen.nl is het ook mogelijk om boekhoudpakketten te vergelijken. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een tool. Op de tool kunnen wij geen invloed uitoefenen. Ondernemers kunnen dit zelf doen door de filters te gebruiken.

Bij het samenstellen van artikelen met een top 3, 5 of 10 boekhoudprogramma’s geven wij in het artikel zelf altijd aan, waarom een boekhoudprogramma zo hoog mogelijk scoort.

Onafhankelijk verdienmodel

Om de website te onderhouden heeft het ook inkomsten nodig. Deze inkomsten verkrijgt de website als er een proefperiode wordt afgesloten bij een boekhoudprogramma. Met een zogeheten affiliate link naar de website krijgen wij dus een vergoeding. Zoals al eerder aangehaald hebben wij geen invloed op de vergelijker en blijft het onafhankelijk.

Contactgegevens

Boekhoudprogrammakopen.nl is onderdeel van MNDH Media gevestigd te Noordwolde (FR). Vragen, tips of voorstellen over de website zijn altijd van harte welkom. Mail hiervoor naar marnick (at) mndhmedia.nl.